Založ si blog

Uznanie MUDr. Vlčkovej . .. homeopati ďakujú

Uznanie MUDr.Vlčkovej … jej „Homeopatia -svedectvo lekárky“  je najlepšia propagácia homeopatie.

„Poznanie pripravilo ľudí o pobyt v raji“ /Biblia/

Je až neuveriteľné , že v 21.storočí , v strede Európy sa nájde publikum ochotné počúvať argumenty tejto zmätenej pani doktorky. Pani MUDr. Vlčková vedie urputný boj s niečím, čo je nad jej intelektuálnu úroveň. Bojuje na život a na smrť . Kedysi sa chcela stať homeopatom, teraz chce byť homeo-katom . Absolvovala školenia ukončené kúpou zázračných prístrojov. Začala liečiť svoju rodinu. Strašne ju „poškodila“ na zdraví a prišla k záveru , že padla do osídel bielej mágie. Začala sa pôstiť a modliť a všetkých zachránila. Pochopila, že homeopatia je strašné zlo , ktoré útočí na duchovno…skrátka biela mágia. Toto podľa nej trvalo od roku 1995 až po rok 2000. A odvtedy neúnavne bojuje.

Nebudem vyvracať všetky hlúposti jej poslednej prednášky z februára tohto roku, zameriam sa len na niektoré.

1.      Pretože pani Vlčková je bigotne veriaca, tak zatracuje homeopatiu pomocou nástroja viery. Vo svojom zápale asi nepostrehla, že  Teologická komisia Konferencie biskupov Slovenska  sa  9.2.2008  uzniesla že: „…. Podľa členov SpB TK KBS – lekárov je homeopatia problém medicíny. Podľa odborníkov v teológii nie je dobré o homeopatii hovoriť ako o bielej mágii“.  /http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20080211015 / . Tento fakt som už uvádzal v jednom zo svojich blogov z roku 2012.

2.      „Zázračný prístroj“ – už len tento fakt stačí  na spochybnenie intelektuálnej úrovne človeka , ktorý má  dokonca titul MUDr.  Kúpiť si prístroj ktorý po pár úkonoch na pacientovi prezradí homeopatovi ten správny liek?  Alebo pošle liek na diaľku ako SMS ?  Ja by som teda od takéhoto homeopata utekal. A sto krát rýchlejšie by som utekal aj od takéhoto MUDr. Pani MUDr. sa síce sebakriticky kajá a sype si popol na hlavu a zároveň je hrdá, že to čo si nadrobila svojou hlúposťou geniálne vyriešila pôstom a modlitbou. Homeopatia je metóda vysoko racionálna a zlyhanie pani MUDr. len dosvedčuje jej intelektuálnu úroveň. A nie je to len „prístrojmi“ ale hlavne jej myšlienkovými pochodmi…

3.      „Homeopatia nie je na Slovensku oficiálne uznanávaná“ …pani MUDr. to zistila po niekoľkých neúspešných pokusoch vyliečiť svoju rodinu. Keď ju „študovala“, tak to určite  nevedela. Teraz máva ohnivým mečom pravdy a ako dôkaz uvádza , že nakoľko MZ SR nevydalo koncepciu homeopatie vo svojom vestníku….tak nemá čo hľadať na tomto svete . MZ SR nevydalo …. na Slovensku. Pani MUDr.  uniklo , že napríklad zdravotné poisťovne viacerých európskych krajín preplácajú homeopatickú liečbu svojim poistencom , že odborník homeopat musí mať akademické vzdelanie / nie rýchlokurz so zakúpením prístroja /. A to všetko …aká to hrôza …  v Európe a bez koncepcie MZ SR.

4.      „Homeopat nie je lekár ani zdravotnícky pracovník.“  Silný argument …v § 27 z.578/2004 Z.z. o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti homeopat chýba… na šibenicu s ním , nemá tu čo hľadať s hrôzou v očiach a skoro zlomeným hlasom žiada pani MUDr . / exhomeopat /. To , že v Nemecku je presne oddelený lekár- homeopat a homeopat – nelekár ,  že v Rakúsku môže homeopatiu vykonávať len lekár , pani MUDr. blahosklonne prehliada.  Jednoducho „MZ SR „/ Alah akbar /. A na doplnenie … medzi poskytovateľmi chýba aj akupunkturista …/ že by sa skrýval pod pojmom „masér“ ? /, tak do Číny s ním!

5.      „Homeopatiká neobsahujú po riedení pôvodnú –  matičnú látku“  s  výčitkou v hlase apeluje na všetkých …  nekupujte je to blud . Ale prístroje ktoré si pani MUDr. zadovážila na určenie správneho lieku  určite predbehli najmenej o storočie všetky vízie Elona Muska.  Nezaváňa to trochu duševnou poruchou? V poslednej prednáške z februára 2019 sa síce snaží ohúriť erudíciou o nejakej „pamäti vody“ , čo je samozrejme hlúposť na n-tú.  A o „pamäti vody“ som písal  tu : https://haas.blog.sme.sk/c/325658/Nove-kuzlo-Jamesa-Randiho-ako-nedat-homeopatii-1-milion.html.

6.      Pani MUDr.  krúti hlavou nad tým , ako je možné že v zákone o liekoch figurujú aj homeopatické humánne a veterinárne lieky. Aké to kacírstvo ponúkať verejne v lekárňach niečo , čo smrdí bielou mágiou!!!  Lámať na kolese a upáliť !

 

Pani  MUDr. Vlčková obieha s touto svojou jedinou témou rôzne fóra a médiá pomaly  už 19 rokov. Všade je ale zákaz priamej diskusie. Ona sama sa odvoláva na právny štát a apeluje na zákaz homeopatie. Svoje bludy ale hlása bez možnosti ich konfrontovať v priamej diskusii. Veľmi demokratické…

Napriek tomu sa jej chcem poďakovať za vzornú propagáciu homeopatie. Musím uznať dosah sledovanosti /  napr. : CampFest 2014 – Svedectvo lekárky  o homeopatii  – 89 569 zhliadnutí / a verím v to, že z tých 89 569  sa nájde veľa takých, ktorí si uvedomia ,  že niečo podané takýmto primitívnym spôsobom nemôže byť pravda. A siahnu po iných prameňoch… Nemá zmysel teraz oponovať tým , čo je v mnohých mojich blogoch / aj na tému zmätenej MUDr. Vlčkovej  –  https://haas.blog.sme.sk/c/280334/Otrasne-svedectvo-otrasnej-lekarky.html/.

V homeopatii sa veľa poznatkov zdokonalilo, pribudli nové koncepcie , zmenili sa niektoré pohľady. Len rétorika pani MUDr. Vlčkovej zamrzla na úrovni stredoveku.

„Blahoslavení chudobní duchom, lebo im patrí kráľovstvo nebeské“ / Biblia /

PhDr.Miloslav Haas PhD.

Bude vojna?

30.12.2021

Schyľuje sa k vojne medzi Ruskom a Ukrajinou? Odpoveď na túto otázku dáva článok Vladislava Šurygina uverejnený na webe Nikolaja Starikova : https://nstarikov.ru/zatishe-pered-bitvoj-chto-oznachaet-rossijskij-ultimatum-vashingtonu-geopoliticheskoe-taro-na-stol-leg-rycar-mechej-12323313 Začnime s axiómami. Na úvod si povedzme súčasnú vojensko-politickú realitu na ukrajinskej [...]

Čo odpovie Európsky súd pre ľudské práva na ruské podania?

23.07.2021

Naše oznamovacie prostriedky ako zvyčajne čakajú na hodnotenie staršieho brata. Preto ani slovo o historicky prvom podaní žaloby Ruska na porušovanie ľudských práv na Ukrajine. Včera Rusko prostredníctvom svojho zástupcu pri Európskom súde pre ľudské práva pánom Vinogradovom podalo historicky prvú žalobu na porušovanie ľudských práv na Ukrajine. Pretože naše médiá [...]

Pánovi „mini“strovi od opíc zo ZOO

18.11.2020

Nevážený pán minister „obrany“ Dnes po demonštrácii ste sa vzopäli k intelektuálnemu vrcholu a prirovnali ste nás demoštrantov k opiciam. Gratulujem. Ak vidíte okolo seba opice , tak je čas poprosiť o kvalifikovanú pomoc. My – opice sme totiž poniektorí aj bývalí vojaci a asi nie takí modroknižkoví , akí vás obklopujú. Neviem komu ste prisahali vernosť [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo mláďa medveďa hnedého

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 45050x
Priemerná čítanosť článkov: 4505x

Autor blogu

Kategórie