Založ si blog

Úprimnú sústrasť pán Osuský. ..

Včera  / 6.2.2020 / na TA3 debatoval aj pán Osuský na tému „Istanbulský dohovor“.  Keď prišla reč na hlasovanie  SaS v Národnej rade použil veľmi „filigránsku“ formuláciu , ktorá znela „NEHLASOVALI SME  PROTI PRIJATIU ????  Istanbulského dohovoru “ /ktorý inak Národná rada odmietla počtom viac ako 100 hlasov /. Ak  takto debatujete aj v klube SaS , tak vám musím vysloviť to isté čo v názve…úprimnú sústrasť .

Veď nech si hlúpy NE liberál vyberie…. my vieme svoje . „Nehlasovali  sme proti“ znamená:

  1. Nehlasovali sme vôbec?..neboli sme v parlamente
  2. Hlasovali sme za ?
  3. Zdržali sa hlasovania ?

Myslím si že s takouto mentálnou výbavou by ste mohli navštíviť kolegu psychiatra , ktorý určite bude slávny diagnostikovaním „roztrojenia osobnosti“, pretože pôvodne známe „rozdvojenie “ sa už nehodí. Z biblie je síce známy pojem „trojjedinosti“ , ale vo vašom prípade to určite nie je. V týchto voľbách existuje nádej , že vy a vám mentálne blízki nedostanete možnosť miasť podľa vás „obmedzenú“ slovač  a otvorí sa vám časový priestor na adekvátnu záchranu jasnej mysle.

Bude vojna?

30.12.2021

Schyľuje sa k vojne medzi Ruskom a Ukrajinou? Odpoveď na túto otázku dáva článok Vladislava Šurygina uverejnený na webe Nikolaja Starikova : https://nstarikov.ru/zatishe-pered-bitvoj-chto-oznachaet-rossijskij-ultimatum-vashingtonu-geopoliticheskoe-taro-na-stol-leg-rycar-mechej-12323313 Začnime s axiómami. Na úvod si povedzme súčasnú vojensko-politickú realitu na ukrajinskej [...]

Čo odpovie Európsky súd pre ľudské práva na ruské podania?

23.07.2021

Naše oznamovacie prostriedky ako zvyčajne čakajú na hodnotenie staršieho brata. Preto ani slovo o historicky prvom podaní žaloby Ruska na porušovanie ľudských práv na Ukrajine. Včera Rusko prostredníctvom svojho zástupcu pri Európskom súde pre ľudské práva pánom Vinogradovom podalo historicky prvú žalobu na porušovanie ľudských práv na Ukrajine. Pretože naše médiá [...]

Pánovi „mini“strovi od opíc zo ZOO

18.11.2020

Nevážený pán minister „obrany“ Dnes po demonštrácii ste sa vzopäli k intelektuálnemu vrcholu a prirovnali ste nás demoštrantov k opiciam. Gratulujem. Ak vidíte okolo seba opice , tak je čas poprosiť o kvalifikovanú pomoc. My – opice sme totiž poniektorí aj bývalí vojaci a asi nie takí modroknižkoví , akí vás obklopujú. Neviem komu ste prisahali vernosť [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 45048x
Priemerná čítanosť článkov: 4505x

Autor blogu

Kategórie